Газета Бернадін Інфо

Регион распространения - Киев

График выхода издания - Еженедельник

Раздел издания Рекламно-информационные издания

Разместить рекламу в Бернадін Інфо вы сможите позвонив нам. Наши специалисты предоставят Вам скидку в издании Бернадін Інфо на размещение рекламы. Подготовим все необходимые материаллы, создадим макет, а также порекомендуем некоторые другие издания кроме Бернадін Інфо, для более эффективног вложения средств а рекламу.

Описание издания Бернадін Інфо

Газета для Молоді та Підприємців м. Києва  «Бернадін Інфо» пропонує співробітництво.

Ми раді звернутись з діловою, взаємовигідною пропозицією. Ми вважаємо за честь надавати послуги такому партнеру як Ви!

Видання "Бернадін Інфо" приділяє основну увагу такій великій аудиторії як молодь та підприємці.
Тематика видання – нерухомість, працевлаштування, дозвілля.                                                                 Розповсюдження видання – безпосередньо в руки цільовій аудиторії (безкоштовно).                                                                                                                   Тираж видання – від 30 000 екземплярів.                                                                                                             Періодичність виходу газети – 1-2 рази на тиждень.

Ми допомагаємо Нашим Читачам знайти Доступне житло та влаштуватись на Достойну роботу. Приділяємо велику увагу (пишемо статті) правильному вибору житла, даємо практичні рекомендації проходження співбесід, пропонуємо перегляд актуальних заходів, які відбудуться в місті, в рубриці «Дозвілля». Ми робимо все можливе й не можливе для того, щоб підтримувати на високому рівні зацікавленість Читачів.

Співпраця з газетою «Бернадін Інфо» дає нашим партнерам цілу низку переваг:

- Безкоштовне виготовлення реклами та лояльні ціни на розміщення;
- Можливість донести потенційним клієнтам, та партнерам інформацію, саме про Вашу компанію (газета розповсюджується абсолютно по всім підприємствам Києва);
- Інформація подається безпосередньо тим, кому вона потрібна;                                                       - Великий тираж та велика аудиторія Читачів;                                                                                             - Тільки цікава та актуальна інформація в рубриці «Дозвілля», яка підігріває цікавість;                                                                                                                     - Тільки цікаві, для Читача, варіанти доступного житла, роботи та дозвілля.

Висловлюємо впевненість, що Ви будете задоволені якістю та ефективністю співробітництва з нами.

Сподіваємось, ми станемо надійними, постійними партнерами.

Шановні колеги!
Замовивши публікацію оголошень про підбір персоналу, здачу в оренду житла, або Ваше підприємство в Газеті "Бернадін Інфо",  Ви оперативно заповните вакантні місця спеціалістами, гідними працювати у вашій компанії, знайдете порядних молодих людей для оренди Вашого житла, або добрих клієнтів для Вашої організації .

Ефективність гарантується:
- виходом газети 1-2 рази на тиждень - щовівторка та щочетверга;
- найкоротшим терміном між поданням оголошення та реакцією Читача;
- великою популярністю видання у Читачів;
- налагодженою системою розповсюдження, Ми охоплюємо ВСІ підприємства Києва, мешканців гуртожитків, навчальних закладів,  в центрах зайнятості м.Києва та на спеціалізованих виставках і ярмарках вакансій, нерухомості та дозвілля.
Формат - В4, з повнокольоровою обкладинкою, 16 шпальт.
Загальний наклад: від 30 000 примірників.

Другие издания разделе "Рекламно-информационные издания"